VESTI

Održana Svečana akademija i koncert bivših učenika povodom jubileja škole

U ponedeljak, 4. juna 2018. godine, u Velikoj sali Kulturnog centra „Brana Crnčević“ u Rumi sa početkom u 18 časova održana je Svečana akademija i koncert bivših učenika povodom značajnog jubileja od 70 godina postojanja i rada Osnovne muzičke škole „Teodor Toša Andrejević“ u Rumi.

Poštovaoci OMŠ „Teodor Toša Andrejević“ u Rumi uživali su najpre u rečima istoričara Đorđa Boškovića, koji nam je dočarao značajne trenutke iz prošlosti naše škole. Potom je usledio koncert na kom su se predstavili bivši učenici naše škole, koji su do sada postigli izuzetan uspeh iz oblasti muzike i muzičke pedagogije: Jelena Bošnjak, Dejan Ljutovac, Ljiljana Šikić, Irina Subotuć, Katarina Rakanović, Emilija Pušić, Nemanja Ognjanović, Nikola Lončar, Anđelko Duplančić, Branislava Bomeštar, Luka Jovanović i Emilija Ivkov.

 

      

Učesnici sa direktoricom Vesnom Gulan

Zahvaljujemo se svim učesnicima, svima koji su svojim prisustvom ulepšali ovaj za nas veliki i značajan događaj, kao i svim ljudima dobrog srca koji su na bilo koji način pomogli da ovaj veliki jubilej proslavimo na najlepši mogući način.